Nyne Aqua vedenkestävä kaiutin, Tummanharmaa

149,00

Nyne Aqua on vedenkestävä Bluetooth-kaiutin. Nokkelan muotoilun ansiosta kaiutin kelluu vedenpinnalla. Kirkas ääni ja EQ-asetukset eri musiikkityyleille.

Kelluva ja vedenkestävä Nyne Aqua -kaiutin

Langaton Bluetooth-kaiutin, jonka kanssa tanssit sateessa. Nyne Aqua on vedenkestävä IPX7-luokituksen mukaisesti, joten se kestää upotuksen metrin syvyyteen 30 minuutiksi. Kaiutin ei pelästy yllättävää sadekuuroa, venereissua, tiskausta keittiössä tai laskettelurinteen off-pistettä. Erikoisrakenteensa avulla Nyne Aqua jopa kelluu vedenpinnalla, joten kuuntele lempimusiikkiasi missä tahansa. Vaikka uima-altaalla.

Langattomasti tai kuulokejohdolla

Nyna Aqua -kaiutin toistaa lempimusiikkisi napakasti ja kirkkaalla äänellä. Siinä on valmiit EQ-asetukset eri musiikkityyleille. Toista musiikkia puhelimestasi tai tabletistasi joko langattomasti Bluetooth-yhteyden avulla tai 3,5 mm:n stereoliittimellä.

Puhelinpalaverit altaalla

Nyne Aqua -kaiuttimella vastaat kaiutinpuheluihin. Vedenkestävällä mikrofonilla vastaat puheluihin ollessasi altaalla tai suihkussa. Kaiuttimen paneelilla ohjaat myös musiikkia. Yhdellä latauksella kaiutin tarjoaa vedenkestävää musiikkia jopa 10 tuntia.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
246.38 mm
Leveys
132 mm
Syvyys
50.8 mm
Paino
544 g
Akku
Akkukapasiteetti
2200
Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella 8-10 tuntia musiikintoistoa
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
3.0
Yhteensopivuus
Liittimet
3.5 mm:n stereoliitin
Muut tiedot
Myyntipaketin sisältö
Nyne Aqua vedenkestävä kaiutin, latausjohto, 3.5 mm:n stereoliitin, silikoninen kantonauha, pikaohje
Vedenkestävyys
kyllä
Kestävyyden lisätiedot
IPX7: kestää upotuksen 1 metrin syvyiseen veteen 30 minuutiksi.