Nokia Steel HR -älykello (40 mm)

  • 5,52 €/kk 36 kk
  • 8,28 €/kk 24 kk
  • 16,56 €/kk 12 kk

Nokia Steel HR -älykello yhdistää sveitsiläisen rannekellon ja monipuolisen sykemittarin. Se mittaa sykkeesi, aktiivisuutesi, unenlaatusi ja näyttää upealle.

Älykello, joka näyttää sveitsiläiselle analogikellolle

Miten niin älykello ei voisi näyttää kauniille? Nokia Steel HR näyttää klassiselle analogikellolle, mutta kätkee sisäänsä monipuolisen aktiivisuus- ja sykemittarin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kellon kellotaulussa ovat aktiivisuusmittari ja e-ink -näyttö, joka näyttää mm. sykkeesi, askelten lukumäärät ja ilmoitukset puhelimestasi. Sykemittari on vesitiivis aina 50 metriin asti.

Nokia Steel HR kuuntelee sydäntäsi

Sydän on erinomainen terveysmittari. Nokia Steel HR -kello seuraa sydämesi sykettäsi vuorokauden jokaisena tuntina. Näet sykkeesi suoraan kellotaulusta harjoitusten aikana. Jälkikäteen Health Mate -sovelluksesta näet maksimisykkeesi ja millä sykealueilla harjoitus vaikutti. Nokia Steel HR:n avulla saat kokonaisvaltaisen kuvan terveydestäsi.

Tunnistaa kaikki muuvisi

Käveletkö portaat, lähdetkö lenkille, pulahdatko uimaan vai menetkö nukkumaan? Nokia Steel HR seuraa sinua kaikkialle ja tunnistaa aktiivisuutesi automaattisesti. Pelataanko erä pingistä vai lähdetäänkö tanssimaan? Kirjaa suorituksesi Health Mate -sovellukseen ja pian Nokia Steel HR -kello tunnistaa kaikki liikkeesi.

Ilmoitukset ranteestasi

Nokia Steel HR -älykello kulkee mukanasi toimistossa, salilla ja vapaa-ajalla. Yhdellä latauksella jopa 25 päivää. Steel HR seuraa unirytmiäsi ja herättää juuri sopivassa unenvaiheessa. Monipuolisesta e-ink -näytöstä näet sykkeesi, askelmäärän, kuljetut kilometrit sekä puhelimen ilmoitukset, viestit ja puhelut. Värinähälytys herättää sinut ja kertoo, milloin on mentävä seuraavaan palaveriin.