Jamo DS5 -aktiivikaiutinpari

  • 5,52 €/kk 36 kk
  • 8,28 €/kk 24 kk
  • 16,56 €/kk 12 kk

Tyylikäs Jamo DS5 -aktiivikaiutinpari soi täyteläisesti ja täyttää äänellään koko huoneen. Bluetooth-kaiuttimilla nautit leffoista, peleistä ja musiikista.

Tyylikkäästi muotoillut Jamo DS5 -aktiivikaiuttimet

Tanskalaiset Jamo DS5 -aktiivikaiuttimet täyttävät koko huoneen lämpimällä ja täyteläisellä äänellään. Korkealuokkaiset Jamo-kaiuttimet kuulostavat upealle ja näyttävät kauniille. Kaiuttimien vähäeleinen ja sulava muoto sopivat taatusti kotisi sisustukseen. Tämä kaiutinpari kiinnittää huomion - olivatpa päällä tai ei. Näillä kaiuttimilla rakastat kuunnella lempimusiikkiasi.

Huippuluokan kaiuttimet elokuviin ja peleihin

Liitä Jamo DS5 -aktiivikaiuttimet langattomasti Bluetoothilla tai AUX-äänikaapelilla mihin tahansa laitteeseen: myös televisioon ja tietokoneeseen. Jamo DS5 -kaiuttimet tuovat kaivattua lisäsyvyyttä leffoihin ja peleihin. Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, joten et tarvitse ylimääräisiä komponentteja. Kytke kaiuttimien virtajohto, valitse äänilähde ja nautinto voi alkaa.

Kuuntele ja ohjaa musiikkia langattomasti

Upeat Jamo DS5 -designkaiuttimet toistavat musiikin täyteläisesti, hätkähdyttävän lämpimästi ja tietenkin langattomasti. Liitä Bluetooth-kaiuttimet puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen ja kuuntelet musiikkia langattomasti. Mukana tulevalla helppokäyttöisellä kauko-ohjaimella säädät äänenvoimakkuutta, ohjaat musiikkia ja siirryt kappaleesta toiseen.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
254 mm
Leveys
114 mm
Syvyys
152 mm
Paino
2800 g

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
3.5 mm AUX-äänikaapeli, USB-latausliitäntä

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kaiutinelementin koko: 3” , kotelon rakenne: slot-port refleksi, teho 2 x 20 W, taajuusvaste: 60 Hz – 15 kHz
Myyntipaketin sisältö
2 kpl aktiivikaiuttimia, audiokaapeli, AUX-äänikaapeli, virtajohto, kaukosäädin
Tuotemerkki
Jamo
Valmistajan takuu
12 kk