Jabra Supreme+ Driver Edition Bluetooth-handsfree

  • 3,30 €/kk 36 kk
  • 4,95 €/kk 24 kk
  • 9,90 €/kk 12 kk

Bluetooth-kuuloke, jossa on aktiivinen melunvaimennus. Jabra Supreme+ hiljentää ympäristön melun ja tarjoaa uskomattoman selkeät puhelut.

Selkeät puhelut keskellä melua

Jabra Supreme+ Driver Edition on Bluetooth-kuuloke, jossa on aktiivinen melunvaimennus. Kuuloke vaimentaa ympäristön ääniä siten, että voit puhua rauhassa vaikka keskellä liikenneruuhkaa.

Jabra Supreme+ toistaa äänesi selkeästi

Melunvaimennus toimii kahteen suuntaan. Jabra Supreme+ -Bluetooth-kuulokkeen mikrofoni toistaa äänesi kirkkaasti ja selkeästi. Et ole koskaan kuulostanut näin hyvälle.

Mukana sankamikrofoni

Jabra Supreme+ on valintasi kun etsit Bluetooth-kuuloketta, jossa loistava ääni yhdistyy tinkimättömään käyttömukavuuteen. Kuulokkeet sopivat kumpaankin korvaan ja myyntipakkauksessa on adapteri, jolla yhdistät kuulokkeen sankamikrofoniin.

Hei katso, ilman käsiä!

Ohjaa Jabra Supreme+ -kuuloketta äänikomennoilla. Se on täydellinen kumppani silloin kun tarvitset kumpaakin kättäsi: autoa ajaessa tai kokatessa. Bluetooth-kuulokkeella hoidat tärkeät puhelut, kuulet navigaattorin äänikomennot ja kuuntelet musiikkia, äänikirjoja sekä podcastit.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
89 mm
Leveys
29 mm
Syvyys
21 mm
Paino
18 g
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
3.0
Muut tiedot
Myyntipaketin sisältö
Jabra Supreme+ -kuuloke, laturi, USB-latauskaapeli, korvatyynut, korvasanka (large), pikaopas
Tuotemerkki
Jabra
Valmistajan takuu
12 kk