JBL T280A -nappikuulokkeet

24,00

JBL:n myydyimmät nappikuulokkeet

Yli 60 vuoden ajan JBL on ollut synonyymi tarkalle äänentoistolle, jota on kuultu leffateattereissa, areenoilla ja levytysstudioilla. Nyt tarjoamme legendaarinen JBL-äänen näillä kevyillä in-ear-kuulokkeilla. JBL:n myydyimmillä nappikuulokkeilla nautit ällistyttävän syvästä bassosta ja luonnollisesti artikuloidusta äänestä.

Yksipainikkeinen mikrofoni-kaukosäädin

Joskus lempibiisikin on keskeytettävä. JBL T280A -nappikuulokkeiden nauhakaapelissa on kaukosäädin, joka toimii myös mikrofonina yleisimpien puhelimien kanssa (Android, Apple, Windows Phone). Joten jos päätät keskeyttää voimasoittosi ja vastata puheluun, teet sen näppärästi yksipainikkeisella mikrofoni-kaukosäätimellä. Nauhakaapeli on sananmukaisesti litteä, eikä se mene solmuun yhtä herkästi taskussa tai laukussa.

Korkealuokkainen ääni vaatii korkealuokkaiset materiaalit

JBL jos kuka tietää, että tyyli ja ääni kulkevat käsi kädessä. JBL T280A -kuulokkeissa on tyylikäs hopeinen väri, alumiiniset kuulokekapselit ja silikoniset korvasovittimet (kolmessa eri koossa: S, M ja L). Pienikokoiset JBL-elementit tarjoavat selkeän äänen. Bassotoisto on aito, syvä ja tarkka. Aivan kuten JBL:n kuulokkeissa pitkääkin olla.

Tekniset tiedot

Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Kuuloke-elementin koko 9 mm, Johdon pituus: 1,1 m
Myyntipaketin sisältö
In-ear-kuulokkeet 1-painikkeisella mikrofoni-kaukosäätimellä, kolme kokoa korvasovittimia (koot: S, M ja L), pehmeä kantopussi, takuukortti / akustinen varoitus
Tuotemerkki
JBL