JBL Soundgear BTA

  • 6,36 €/kk 36 kk
  • 9,54 €/kk 24 kk
  • 19,08 €/kk 12 kk

JBL Soundgear BTA on uusi tapa kokea äänentoisto – pue se päälle. Langaton JBL-äänentoisto ja neljä bassoelementtiä luovat henkilökohtaisen kuuntelualueen.

Uusi tapa kokea äänentoisto

JBL Soundgear BTA ei ole kaiutin, eivätkä ne ole kuulokkeet, vaan aivan jotain muuta. Sitä on vaikea kuvata, se pitää kokea. Rokkaa kotiaskareiden tahdissa, uppoudu leffaan, käytä kumpaakin kättäsi puhelinneuvottelussa ja uppoudu virtuaalimaailmaan VR-lasien avulla. Ergonominen muotoilu ja miellyttävän pehmeä kangaspäällyste luovat vapauttavan äänentoistokokemuksen, jota et ole aiemmin kuullut. Soundgearin avulla hallitset musiikkia ja puheluita helposti riisumatta sitä päältäsi.

Pue JBL Soundgear BTA päällesi

Puhutko kaiutinpuheluita käsilläsi? Kuunteletko musiikkia kokatessa? Haluatko kesken kauhuleffan tietää milloin ulko-ovi avautuu? JBL Soundgear BTA istuu miellyttävästi kaulallesi, jättäen käden ja korvat vapaaksi. Pysyt tietoisena mitä ympärillä tapahtuu. Yhdellä latauksella Soundgear tarjoaa 6 tunnin äänentoiston, 2 tunnin nopean latauksen sekä kaikua poistavan kaksoismikrofonin kristallinkirkkaita puheluita varten.

Mukana langaton Bluetooth-lähetin

Langattoman JBL Soundgear BTA Bluetooth-yhteydellä kuuntelet kaikista yhteensopivista laitteista. Jos laitteessasi ei ole langatonta yhteyttä, mukana tulevan BTA-lähettimen avulla luot sellaisen. Nauti synkronoidusta äänentoistosta matalan viiveen AptX-tekniikan ansiosta. Liitä BTA-lähetin televisiosi optiseen tai ulkoiseen äänilähteeseen, JBL Soundgear kaulallesi ja uppoudut elokuvan sekä lempisarjasi maailmaan langattomasti Bluetooth-yhteydellä.

Vaihda laitteiden välillä silmänräpäyksessä

JBL Soundgear BTA kaulallasi, vaihdat lennossa Bluetooth-laitteesta toiseen. Katsele tabletilla elokuvaa ja vaihda käden käänteessä puhelimeen vastatessasi puheluun. Eikä yksikään tärkeä puhelu jää enää huomioimatta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
350 g

Akku

Akkukapasiteetti
800
Akun ominaisuudet
Noin 6 tuntia musiikinkuuntelua yhdellä latauksella. Latausaika noin 2 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.2

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kaiutinelementit: 4 x 31 mm, taajuusvaste 100 Hz – 20 kHz
Myyntipaketin sisältö
JBL Soundgear, BTA20-lähetin, 2 latauskaapelia, optinen kaapeli, 3,5 mm audiokaapeli, pikaopas
Tuotemerkki
JBL
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotesivu
https://fi.jbl.com/kannettavat-laitteet/JBL+SOUNDGEAR+BTA.html?dwvar_JBL%20SOUNDGEAR%20BTA_color=Black-GLOBAL-Current