JBL Reflect Mini BT langattomat nappikuulokkeet

Suosituiden JBL Reflect -kuulokkeiden uusittu, paranneltu, pienempi ja kevyempi versio. Langattomat kuulokkeet sopivat täydellisesti lenkkipolulle ja treeneihin.

Lempimusasi mukaan lenkille ja treeneihin

Älä tingi äänentoistosta, vaikka olet urheilemassa. Höyhenenkevyet JBL Reflect Mini BT -urheilukuulokkeet tarjoavat uskomattoman JBL-äänen. Näin kevyet kuulokkeet kristallinkirkkaalla toistolla ja kiinteän syvällä bassolla. Langattomat Bluetooth-kuulokkeet eivät haittaa liikkumistasi ja lempimusiikkisi saa treenit maistumaan entistäkin paremmalle.

Jopa 8 tunnin akunkesto

Jätä latausjohdot kotiin. JBL Reflect Mini BT -kuulokkeet tarjoavat 8 tuntia toistoaikaa ensiluokkaisilla 5,8 elementeillä. Valitse sopivat korvasovitteet. Kuulokkeet istuvat mukavasti korviisi ja pysyvät paikallaan. Korvasovitteet voi pestä, eikä sadekuuro ole ongelma, sillä JBL Reflect Mini BT -kuulokkeet ovat hien- ja vedenkestävät IPX4 -luokituksen mukaisesti.

EISA Awards: JBL Reflect Mini BT ovat vuoden puhelinkuulokkeet

Kuulokkeissa on kaukosäädin, jolla ohjaat musiikkia ja vastaat tuleviin puheluihin. Sisäänrakennettu mikrofoni mahdollistaa puhelut ja suodattaa ylimääräisen ympäristön melun. Kuulokekaapelin heijastava pinta näkyy pimeässä. Ei siis ihme, että EISA-Awards valitsi JBL Reflect Mini BT -kuulokkeet vuoden puhelinkuulokkeiksi 2016–2017.

Tekniset tiedot

Akku

Akkukapasiteetti
2 x 60 mAh
Akun ominaisuudet
Litiumioniakku

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0
USB-standardi
micro-USB v2.0

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kuuloke-elementin koko: 5,8 mm, taajuusvaste: 10 Hz-22kHz
Myyntipaketin sisältö
JBL Reflect Mini BT langattomat urheilukuulokkeet, 3-painikkeinen in-line-ohjain, 2 erikokoista ergonomista korvasovitinta, 2 erikokoista tavallista korvasovitinta, pikaopas ja turvallisuustiedote
Tuotemerkki
JBL
Valmistajan takuu
12 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotesivu
JBL
Kestävyyden lisätiedot
Hien- ja vedenkestävä IPX4-luokituksen mukaisesti.