Takaisin tuotelistaan

BLACK PINK WEEK -tarjous

JBL Flip 3 langaton kaiutin

Roiskesuojattu Bluetooth-kaiutin

JBL Flip 3 on roiskesuojattu Bluetooth-kaiutin, jossa on jykevä ääni ja ladattava akku. Kesäsään kestävässä kaiuttimessa on roiskesuojattu kangasmateriaali, jolloin Flip 3 -kaiutin on kumppanisi konttorin työpöydältä uima-rannalle ja aurinkoisista aamuista sateisiin öihin. Voit jopa huudella kaiuttimen juoksevan veden alla, mutta älä tiputa sitä veteen.

Kuule basso, tunne basso, näe basso

Pieneen kokoonsa nähden, näissä sporttisissa kaiuttimissa on yllättävän jytisevä ääni. Kaiuttimen kaksi ulkoista passiivisäteilijää osoittavat, kuinka tehokas kaiuttimesi oikein on. Kaiutin tukee JBL Connect -tekniikkaa, joten voit linkittää sen muiden JBL Connect -yhteensopivien kaiuttimien kanssa. Niiden avulla rakennat kotiisi monipisteäänentoiston.

Kristallinkirkas ääni myös puhelinneuvotteluihin

JBL Flip 3 toimii myös puhelimeen liitettävänä kaiuttimena. Paina vain nappia ja kuuntelet puhelusi suoraan kaiuttimesta. Sisäänrakennetun hälyn ja kaiun vaimennuksen avulla kaiutinpuhelut ja puhelinneuvottelut toistuvat kristallinkirkkaana. Kaiuttimessa on ladattava 3000 mAh:n akku, joka tarjoaa musiikkia jopa kymmeneksi tunniksi yhteen menoon.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
64 mm
Leveys
169 mm
Syvyys
64 mm
Paino
450 g

Akku

Akkukapasiteetti
3000
Akun ominaisuudet
Litiumionipolymeeri

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.1

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
3.5 mm:n stereoliitin. Kaiutinelementit: 2 x 40 mm, lähtöteho: 2 x 8W, taajuusvaste: 85 Hz – 20 kHz.
Myyntipaketin sisältö
JBL Flip 3 -kaiutin, MicroUSB -johto, pikaopas ja turvallisuustiedote
Tuotemerkki
JBL
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
JBLFLIP3BLKEDTEU