JBL Boost TV -kaiutinjärjestelmä, Musta

  • 3,58 €/kk 36 kk
  • 5,37 €/kk 24 kk
  • 10,74 €/kk 12 kk

Vain yksi johto JBL Boost TV -kaiutinjärjestelmästä HD-televisioosi ja nautit elokuvien sekä pelien äänestä kuten ne ovat tarkoitettu kuultavaksi.

Kotiteatteri- ja Bluetooth-kaiutin yhdessä

JBL Boost TV on pienikokoinen TV-kaiutinjärjestelmä, joka parantaa televisiosi äänentoistoa kertaheitolla. JBL Boost TV täyttää huoneen kuin huoneen syvällä bassolla, virtual surround -äänellä sekä Dolby Digitalilla HD-elokuvia varten. Tai liitä puhelimesi tai tablettisi langattomasti kaiuttimeen Bluetoothilla ja nautit lempimusiikistasi.

Helppo asentaa. Vielä helpompi nauttia.

Pura JBL Boost TV pakkauksestaan, liitä virtajohto seinään sekä ääniliitäntä televisioosi. Olet asentanut tuotteen. Säädä äänenvoimakkuutta JBL Boost TV:n kaukosäätimellä tai TV:n kaukosäätimellä. Koe virtuaalinen tilaääni ilman ylimääräisiä johtoja tai kaiuttimia, kiitos Harman Display Surround -äänen.

JBL Boost TV kaikille laitteille

JBL SoundShift toimii saumattomasti TV:si sekä puhelimesi ja tablettisi kanssa. Vaihda TV:n ääni lennossa Bluetooth-laitteeseesi. Voit liittää langattomasti jopa 3 puhelinta tai tablettia JBL Boost TV -kaiutinjärjestelmään ja toistaa vuorotellen musiikkia tehokkaalla, koko huoneen täyttävällä äänellä. JBL Connectin avulla liität kaiutinjärjestelmään myös muut JBL-kaiuttimet. Nauti elokuvista, TV-sarjoista, urheilusta tai peleistä todellisella tilaäänellä.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
84 mm
Leveys
376 mm
Syvyys
122 mm
Paino
1300 g
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
3.0
Yhteensopivuus
Liittimet
analoginen 3,5mm liitin ja optinen äänitulo
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Kaiutinelementti 2 x 50 mm, nimellisteho 30W, taajuusvaste 60 Hz-20 kHz
Myyntipaketin sisältö
JBL Boost TV -kaiutinjärjestelmä, kaukosäädin, 3,5mm analoginen kaapeli, optinen johto, virtajohto, pika-aloitusopas, takuukortti, turvallisuustiedot
Tuotemerkki
JBL
Valmistajan tuotesivu
http://fi.jbl.com/soundbar-kaiuttimet/BOOST+TV.html