Huawei-varavirtalähde pikalatauksella 10000 mAh

Huawei-varavirtalähde lataa puhelimesi pikana. Varavirtalähde tukee Qualcomm 3.0- ja HiSilicon-pikalatausta. Siinä on kolme erikokoista USB-porttia.

Tukee Qualcommin ja HiSiliconin pikalatausta

Huawei AP08Q -varavirtalähde lataa luurisi vauhdilla. Esimerkiksi Honor 7 -puhelimen akkuun 50 % varauksen vain puolessa tunnissa. Se tukee Qualcommin Quick Charge- ja HiSiliconin pikalatausta, joten lataat Huawei ja Honor-mallien lisäksi myös uusimmat Samsung, Sonyn ja LG:n puhelimet pikalatauksella. Varmistathan yhteensopivuuden puhelinvalmistajalta.

Varavirtalähteiden kymppikerholainen

Huawei-varavirtalähteen akkukapasiteetti on uhkeat 10 000 mAh. Täydellä varavirtalähteellä lataat puhelimesi jopa neljä kertaa eli virtaa riittää vaikka viikonlopuksi. Voit valita vapaasti latausjohtosi, sillä voit ladata varavirtalähteen täyteen USB Type-C- tai MicroUSB-latausjohdolla.

Nappaa Huawei-varavirtalähde mukaasi

Tyylikäs Huawei-varavirtalähde kulkee näppärästi mukana. Siinä on käteen sopiva muotoilu ja sen 3D-tekstuurista saa tarttuvan otteen. Varavirtalähteen LED-valot näyttävät varaustilan. Ja kun tehokas pikalataus on päällä, yksi LED-valoista muuttuu vihreäksi.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
139 mm
Leveys
73.7 mm
Syvyys
15.5 mm
Paino
216 g

Akku

Akkukapasiteetti
10000
Akun ominaisuudet
Litium-polymeeriakku

Yhteensopivuus

Liittimet
USB-A, MicroUSB, USB Type-C
Yhteensopivuus
HiSilicon Fast Charge- ja Qualcomm Quick Charge 3.0 -yhteensopiva

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ulostulo 5V/2A, sisääntulo 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A
Myyntipaketin sisältö
Huawei-varavirtalähde 10000 mAh ja MicroUSB-latausjohto
Tuotemerkki
Huawei

59,00