Honor Band 3 -älyranneke, Musta

69,00

Honor Band 3 mittaa sykkeesi, seuraa unenlaatuasi ja tarjoaa puhelimen ilmoitukset suoraan ranteestasi. Jopa 30 päivän akunkesto.

Honor Band 3 pysyy sykkeessä

Sisäänrakennettu optinen sykemittari mittaa pulssin suoraan ranteestasi. Honor Band 3 on pulssillasi koko päivän. Määritä sykerajasi ja tiedät oletko oikealla sykealueella lämmitellessäsi, rasvanpoltossa, aerobisessa tai anaerobisessa harjoittelussa. Lisäksi älyranneke laskee askeleet, poltetut kalorit sekä kuljetun matkan. älyranneke on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti.

Tarkka TruSleep-unenseuranta

Honor Band 3 on hereillä myös öisin. älyranneke kerää tietoa unestasi. TruSleep-teknologialla varustettu ranneke analysoi milloin olet REM-unessa, syvässä ja kevyessä unessa ja milloin heräät. Ranneke kokoaa kattavan yhteenvedon ja tarjoaa suosituksia unenlaadun parantamiseen. Myös päiväunille.

Ilmoitukset ranteessasi

Honor Band 3 -älyranneke toimii loistavasti yksin ja vielä paremmin puhelimesi kanssa. Laadi treeniohjelmasi puhelinsovelluksella. Tutustut terveystietoihisi ja yhteenvetoon unenlaadustasi sovelluksen avulla. Lisäksi Honor Band 3 tunnistaa soittajan numeron, se ilmoittaa tekstiviesteistä, kalenterimuistutuksista sekä Facebook- ja Twitter-ilmoituksista. Rannekkeen värinähälytys herättää sinut mukavasti herättämättä muita.

30 päivää yhdellä latauksella

Honor Band 3 on energiapihi. älyrannekkeen suoritin ja piirit on suunniteltu siten, että ranneke käyttää jopa 80 % vähemmän akkua. Lopputuloksena on jopa 30 päivän käyttöaika yhdellä latauksella.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
43 mm
Leveys
16.5 mm
Syvyys
10.3 mm
Paino
18 g
Näyttö
Näytön koko
0.91"
Näytön resoluutio
128 x 32
Näytön ominaisuudet
PMOLED mustavalko-näyttö
Muisti
Sisäinen muisti
0.016 Gt
RAM-muisti
256 kt
Akku
Akkukapasiteetti
100
Akun ominaisuudet
Akun valmiusaika: 30 päivää. Akun latausaika: 1,5 tuntia.
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
4.2
Yhteensopivuus
Yhteensopivuus
Android 4.4 tai uudempi, iOS 8.0 tai uudempi.
Muut tiedot
Myyntipaketin sisältö
Honor Band 3 -älyranneke, latausteline, latausjohto, pikaohje
Tuotemerkki
Huawei
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Kestävyyden lisätiedot
Vedenkestävä 50 metriin asti (5ATM)