Garmin Vivosmart 3, Sininen

  • 4,12 €/kk 36 kk
  • 6,18 €/kk 24 kk
  • 12,36 €/kk 12 kk

Garmin Vivosmart 3 -älyranneke mittaa sykettäsi, kuntoasi ja hyvinvointiasi vuorokauden jokaisena tuntina. Uskollinen kumppanisi treeneihin ja lenkille. Rannekkeen ympärysmitta 122–189 mm.

Vain 4 mm ohut älyranneke

Virtaviivainen ja rannetta myötäilevä Vivosmart 3 -älyranneke on vain 4 mm ohut. Kevyen ja tyylikkään rannekkeen huomaamaton kosketusnäyttö näkyy vain silloin kun haluat sen näkyvän. Vivosmart 3 sopii tyyliisi, ja se on erinomainen kumppani toimistoon, salille, altaalle ja missä ikinä oletkin.

Garmin Vivosmart 3 tuntee sinut ja kuntosi kehittymisen

Älykkäässä Vivosmart 3:ssa on Elevate-sykemittari, joka laskee sykkeesi suoraan ranteesta. Aktiivisuusranneke seuraa sykkeen lisäksi stressitasoasi. Se analysoi myös maksimaalista hapenottokykyäsi eli VO2 Max -arvoasi. Sen pohjalta Vivosmart 3 arvioi fyysisen kuntoikäsi, jota pystyt laskemaan kovalla treenillä ja säännöllisellä harjoittelulla.

Laskupäällä varustettu treenikaveri

Garmin Vivosmart 3 on uskollinen harjoittelukumppani. Se laskee askeleesi, noustut kerrokset, kulutetut kalorit ja tehominuutit. Ranneke tunnistaa automaattisesti kävelyn, uinnin, pyöräilyn ja crosstrainer-harjoituksen. Vivosmart 3:n voimaharjoittelutoiminto laskee sarjat, toistot sekä lepotauot. Tiedot ranneke lataa Garmin Connect -palveluun, josta tarkastelet harjoituksiasi ja kunnon kehittymistä tarkemmin.

Näe ilmoitukset suoraan ranteesta

Vivosmart 3 -rannekkeella pysyt ajan tasalla. Näet sähköpostit, tekstiviestit ja some-palveluiden ilmoitukset suoraan ranteestasi. Voit myös etsiä puhelimesi tai ohjata musiikkia rannekkeellasi.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Paino
20.4 g
Näyttö
Näytön resoluutio
64 x 128
Näytön ominaisuudet
OLED-näyttö
Akku
Akun ominaisuudet
Akkukesto 5 päivää
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
4.0
Yhteensopivuus
Yhteensopivuus
Android 4.3 tai uudempi, Apple- ja Windows 10 -yhteensopiva
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Rannekkeen ympärysmitta 122-189 mm
Myyntipaketin sisältö
Garmin Vivosmart 3 -älyranneke, lataus- ja datakaapeli, oppaat
Tuotemerkki
Garmin
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotesivu
https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/567813