DJI Phantom 4 -nelikopteri

  • 33,30 €/kk 36 kk
  • 49,95 €/kk 24 kk
  • 99,90 €/kk 12 kk

DJI Phantom 4 tunnistaa maaston ja esteet, se seuraa kuvattavaa kohdetta ja sitä on helppo ohjata. Kopterissa huippuluokan 4K/Full HD -kamera.

Nelikopteri, joka tunnistaa esteet

Kauko-ohjattavassa drone-nelikopterissa on esteiden tunnistusjärjestelmä. Kopterissa on edessä kaksi sensoria ja pohjassa kaksi sensoria, jotka toimivat kopterin silminä ja tunnistavat esteet automaattisesti. Kutsu kopteri takaisin älykkäällä Smart Return Home -toiminnolla ja nelikopteri väistää automaattisesti kaikki tulevat esteet.

Nelikopteria on helppo hallita ja ohjata

DJI Phantom 4 -nelikopterilla on todella helppo lentää. Tapfly-toiminnossa täppää kohdetta puhelimesi tai tablettisi näytöllä ja kopteri lentää kohteeseen – väistellen esteet.

Kopteri seuraa kuvaamaansa kohdetta

ActiveTrack kuulostaa tieteiskirjallisuudelle: valitse seurattava kohde ja kopteri seuraa kohdetta uskollisesti väistäen esteet. Voit kuvata temppuvideosi, laskusi, downhill-ajosi tai minkä tahansa videon aivan uudesta kuvauskulmasta. Esteiden tunnistusjärjestelmä määrittää pääseekö kopteri seuraamaan kohdetta. Jos nelikopteri ei pääse, se pysähtyy leijumaan paikalleen.

Huippuluokan 4K-kamera

Kuvauskopteri taltioi videot tarkasti ja terävästi. Videokuvaa 4k-tarkuudella tai ota yksityiskohtaiset hidastuskuvat Full HD 120 fps -tasoisena. Valokuvaa 12 MP:n valokuvia Adobe DNAG RAW -muodossa. Kamerassa on sähköinen kuvanvakain, joten lopputuloksena on todella tasaista kuvaa erinomaisella resoluutiolla.

Lennä nopeammin, pitempään ja kauemmaksi

DJI Phantom 4 -kopterin akkukesto on valmistajan mukaan lähes puoli tuntia. Kopteri on entistä nopeampi. Sen huippunopeus on jopa 72 km/h ja kantama lähes 5 kilometriä.

Nelikopteri ei ole lelu, eikä sitä suositella alle 15-vuotiaille. Lennätä kopteria alle 150 metrin korkeudessa ja niin, että näet sen koko ajan. Lennätä avoimella alueella, äläkä lennätä kaupunkien keskustoissa ja lentoasemien läheisyydessä. Merkitse laitteeseen aina nimesi ja yhteystiedot.

Lisätietoa nelikopterien lennätyksestä.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
196 mm
Leveys
289.5 mm
Syvyys
289.5 mm
Paino
1380 g
Kamera
Kamera
12.4 MP
Etukameran ominaisuudet
4K / FullHD-video
Muisti
Muistikortin maksimikoko
64 Gt
Tuki muistikortille
microSD
Akku
Akkukapasiteetti
5350
Akun ominaisuudet
Ladattava litiumioni
Vaihdettava akku
kyllä
Yhteensopivuus
USB OTG -tuki
kyllä
Liittimet
USB
Yhteensopivuus
iOS 8.0 tai uudempi, Android 4.1.2 tai uudempi
Kartat ja navigointi
Navigointi
GPS, Glonass
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Yhtäjaksoinen lentoaika: noin 28 minuuttia, kantama: n. 5 km
Myyntipaketin sisältö
DJI Phantom 4 -kopteri, ohjain, akku, propelli ja 100w laturi, virtajohto, USB OTG -kaapeli, Micro-USB -kaapeli, Gimbaalin pidike, 16 Gt microSD-kortti, styroksinen kopterin kuljetuslaukku
Valmistaja
DJI
Valmistajan takuu
24 kk

Täydennä laitettasi näillä: