DJI Phantom 3 Standard -nelikopteri

  • 12,74 €/kk 36 kk
  • 19,11 €/kk 24 kk
  • 38,22 €/kk 12 kk

Mahtipontiset kamera-ajot ja uudenlaiset selfiet? DJI Phantom 3 Standard -kopterissa on integroitu kamera valmiina. Lataa akut, kiinnitä propellit ja pääset taivaalle kuvaamaan.

Täysverinen nelikopteri järkevään hintaan

DJI Phantom 3 Standard -kopteri tarjoaa kaikki huikeat ominaisuudet, mitä kopterilla lentämiseen tarvitaan. Ja vieläpä edullisesti. Kopterissa on 12 MP kamera, jolla kuvaat 2.7K HD-videokuvaa. Siinä on muista DJI-koptereista tutut ominaisuudet, kuten kotiinpaluu-ominaisuus ja kopterin lentoaika yhdellä latauksella on 25 minuuttia.

Ohjaa DJI GO -sovelluksella

DJI Phantom 3 Standard on yhteensopiva DJI GO -sovelluksen kanssa. Sovelluksella ohjaat kopterin kameraa, laitat autopilotin päälle ja selaat videoita. Sovelluksen avulla siirrät tai striimaat videosi livenä YouTubessa.

Sisäänrakennettu GPS tietää missä mennään

DJI Phantom 3 Standrardin kantama on 1 km ja lentoajaksi luvataan 25 minuuttia. Kopterissa on sisäänrakennettu GPS, jonka avulla paikannat kopterin sijainnin. Lisäksi kopteri laskee kuinka paljon akkuvarausta on jäljellä ja se tulee automaattisesti luoksesi laskeutuakseen, kun varaus on loppumassa.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Leveys
350 mm
Syvyys
350 mm
Paino
1216 g
Kamera
Kamera
12 MP
Etukameran ominaisuudet
2.7K / Full HD -video
Muisti
Tuki muistikortille
microSD
Akku
Akkukapasiteetti
4480
Akun ominaisuudet
Ladattava litiumioni
Vaihdettava akku
kyllä
Yhteensopivuus
Yhteensopivuus
iOS 8.0 tai uudempi, Android 4.1.2 tai uudempi
Kartat ja navigointi
Navigointi
GPS
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Yhtäjaksoinen lentoaika: noin 25 minuuttia, kantama: 1 km
Myyntipaketin sisältö
DJI Phantom 3 Standard -kopteri, kauko-ohjain, 4 kpl propelleja, akku, laturi ja virtajohto, gimbal-kuvanvaikaimen lukko, 8 Gt microSD-kortti, micro-USB-kaapeli, 4 kpl laskeutumissuojia, pihdit propellien irroitukseen, 7 kpl tarroja.
Tuotemerkki
DJI

Täydennä laitettasi näillä: