DJI Osmo Mobile -gimbal-kuvanvakaaja

  • 6,62 €/kk 36 kk
  • 9,93 €/kk 24 kk
  • 19,86 €/kk 12 kk

Astu kuvaamisen uudelle aikakaudelle. DJI Osmo Mobile -gimbal-kuvanvakaajalla kuvaat ammattilaistasoista videota, johon yleensä tarvitaan kymppitonnien laitteisto.

Jokaisesta kännykkävideosta elokuvallinen

Oletko kävellyt kuvaten samalla videota puhelimellasi? Tiedät, kuinka hankalaa on pitää puhelimen kamera vakaana. DJI Osmo Mobile pehmentää, jopa poistaa tärinän tehden jokaisesta otoksestasi elokuvallisen videon.

Gimbal-vakaaja seuraa liikkuvaa kohdettaan

Valitse ruudulta seurattava kohde. DJI Osmo Mobile pistää puhelimen seuraamaan kohdetta automaattisesti. Nauti hetkestä ja anna Osmo Mobilen hoitaa kuvaamisen.

DJI Osmo Mobile vangitsee ajan parilla kosketuksella

Time Lapse -videot ovat loistava tapa esitellä ajan kulumista, esim. auringonlaskua tai tähtitaivaan liikkeitä. DJI Osmo Mobilella korvaat ammattilaiskaluston ja kuvaat puhelimellasi näyttävät Time Lapse -videot vain muutamalla täppäyksellä.

Onnistu dramaattisissa yökuvissa

DJI Osmo Mobile pitää puhelimesi vakaana pitemmällä valotusajalla, joten onnistut myös yökuvissa, sekunnin valotusajalla ilman kolmijalkaa. Tai aseta Osmo Mobilesi sen omaan kolmijalkaan ja osoita kirkkaalle taivaalle. Kuvaat upean tähtitaivaan, joka on valmiina jaettavaksi. Tai kuvaa suorana lähetyksenä YouTubessa tai Facebook Livessä.

Panoraamakuvat täynnä yksityiskohtia

Nappaa laajemmat ja yksityiskohtaisemmat panoraamakuvat. Osmo Mobilen Panorama-toiminto ottaa automaattisesti valokuvat ja yhdistää jopa yhdeksän erillistä kuvaa yhteen. Lopputuloksena ällistyttävän tarkat panoraamakuvat.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
286.56 mm
Leveys
109.2 mm
Syvyys
91 mm
Paino
501 g

Akku

Akkukapasiteetti
980
Akun ominaisuudet
LiPo
Vaihdettava akku
kyllä

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
iOS 8.0 tai uudempi, Android 4.4 tai uudempi

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
DJI Osmo Mobile -gimbal-kuvanvakaaja, akku, latausjohto, rannehihna, suojus, kantolaukku
Tuotemerkki
DJI
Valmistajan takuu
24 kk