DJI Mavic Pro Fly More Combo -nelikopteripaketti

  • 36,08 €/kk 36 kk
  • 54,12 €/kk 24 kk
  • 108,24 €/kk 12 kk

DJI Mavic Pro Fly More Combo -paketissa on kaikki, mitä kopteripilotti tarvitsee. DJI Mavic Pro -kopteri 4K-kameralla, lisäakut, lataustelakka, varapropellit sekä olkalaukku.

DJI Mavic Pro kuvaa näyttävät 4K-videot

Kokoontaitettava DJI Mavic Pro -kopteri kulkee näppärästi mukana. Kopterin akku tarjoaa lentoajaksi jopa 27 minuuttia ja uusi OcuSync-lähetysjärjestelmä jopa 7 kilometrin kantaman. Kopterin 3-akselinen gimbal-kuvanvakain tarjoaa huippulaadukkaan videokuvan sekä terävät valokuvat. Kuvauskopterissa on 12 MP kamera, jolla kuvaat videot 4K-tarkkuudella

DJI Mavic Pro tunnistaa maaston ja esteet

DJI Mavic Pro -nelikopterilla on helppo lentää. Kopterissa on esteiden tunnistusjärjestelmä, mikä lisää turvallisuutta. Ohjaa kopteria kauko-ohjaimella tai unohda laitteet ja nosta kätesi heiluttaaksesi kopterille: se seuraa sinua ja ottaa selfien. Kutsu kopteri takaisin Smart Return Home -toiminnolla. TapFly-tilassa valitse kohde ja kopteri lentää kohteeseen. ActiveTrack-tilassa se seuraa uskollisesti valitsemaasi kohdettaan. Ja kaikki tämä maaston esteitä väistäen.

Varustepaketissa mm. lisäakut, varavirtalähde ja olkareppu

DJI Mavic Pro Fly More Combo tarjoaa enemmän lentämisen riemua. Nelikopteripaketissa on mm. kaksi lisäakkua, tehokas latausasema, autolaturi, varavirtalähde, taitettavat varapropellit sekä tietenkin Mavic-olkarepun, jolla kannat kopterin ja koko varustepaketin kopterikuvauksissa.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
198 mm
Leveys
83 mm
Syvyys
83 mm
Paino
743 g

Kamera

Kamera
12.4 MP
Etukameran ominaisuudet
1/2.3" CMOS, f/2.2, 28 mm:n linssi, valokuvat max. 4000 x 3000 pikseliä, videokuvaus 4K 4096x2160 @24fps

Muisti

Muistikortin maksimikoko
64 Gt
Tuki muistikortille
microSD

Akku

Akkukapasiteetti
3830
Akun ominaisuudet
Lentoaika 27 minuuttia
Vaihdettava akku
kyllä

Yhteensopivuus

USB OTG -tuki
kyllä
Yhteensopivuus
iOS 8.0 tai uudempi, Android 4.1.2 tai uudempi

Kartat ja navigointi

Navigointi
GPS, Glonass

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
DJI Mavic Pro -kopteri (jossa lentoakku ja gimbal-suojus), kauko-ohjain, laturi, virtajohto, 10 kpl propelleja, gimbal-kuvanvakaimen lukko, 16 Gt MicroSD-muistikortti, MicroUSB-latauskaapeli, 3 kpl RC-kaapelia, RC-kaapeli sliderillä, 2 kpl lisäakkuja, akkujen latausasema, autolaturi, varavirtalähde, olkalaukku
Tuotemerkki
DJI
Valmistajan takuu
24 kk