DJI Mavic Pro -nelikopteri

  • 33,30 €/kk 36 kk
  • 49,95 €/kk 24 kk
  • 99,90 €/kk 12 kk

DJI Mavic Pro on taskukokoinen nelikopteri, jossa on 4 km kantama, lentoaikaa 27 minuuttia ja 4K-kamera kolmiakselisella kuvanvakaimella.

Pienikokoinen ja kokoontaitettava kopteri

Kokoontaitettava DJI Mavic Pro -kopteri mahtuu erittäin pieneen tilaan ja drone kulkee helposti mukana. Kopterin akku tarjoaa lentoajaksi jopa 27 minuuttia ja uusi OcuSync-lähetysjärjestelmä lupaa kopterille jopa 4 km:n kantaman.

Tunnistaa maaston ja esteet

DJI Mavic Pro -nelikopterilla on helppo lentää. Kauko-ohjattavassa drone-kopterissa on esteiden tunnistusjärjestelmä, joka tarjoaa turvallisuutta ja luotettavuutta lentämiseen. Ohjaa kopteria kauko-ohjaimella tai puhelimellasi, tai unohda laitteet ja nosta kätesi heiluttaaksesi kopterille: se seuraa sinua ja ottaa selfien.

Täynnä fiksuja ominaisuuksia

Kutsu kopteri takaisin Smart Return Home -toiminnolla ja nelikopteri väistää automaattisesti kaikki tulevat esteet Tapfly-toiminnossa täppää kohdetta puhelimesi tai tablettisi näytöllä ja kopteri lentää kohteeseen. ActiveTrackilla valitset seurattavan kohteen ja kopteri seuraa kohdetta uskollisesti väistäen esteet.

Vakaalla kameralla kuvaat näyttävät 4K-videot

3-akselinen gimbal-kuvanvakain tarjoaa huippulaadukkaan ja tasaisen videokuvan sekä terävät valokuvat. Kuvauskopterissa on 12 MP kamera, jolla kuvaat videot 4K-tarkkuudella. Voit nauttia upeista lentovideoista myös DJI Goggle VR -virtuaalilaseilla. Koe lentämisen riemu juuri sellaisena kuin se pitääkin kokea.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
198 mm
Leveys
83 mm
Syvyys
83 mm
Paino
743 g
Kamera
Kamera
12.4 MP
Etukameran ominaisuudet
4K / Full HD -video
Muisti
Muistikortin maksimikoko
64 Gt
Tuki muistikortille
microSD
Akku
Akkukapasiteetti
3830
Akun ominaisuudet
Ladattava litiumioni
Vaihdettava akku
kyllä
Yhteensopivuus
USB OTG -tuki
kyllä
Yhteensopivuus
iOS 8.0 tai uudempi, Android 4.1.2 tai uudempi
Kartat ja navigointi
Navigointi
GPS, Glonass
Muut tiedot
Muut ominaisuudet
Yhtäjaksoinen lentoaika: noin 25 minuuttia, kantama: jopa 4 km
Myyntipaketin sisältö
DJI Mavic -kopteri, akku, ohjain, 6 kpl propelleja, gimbal-kuvanvakaimen lukko, laturi ja virtajohto, 16 Gt muistikortti, MicroUSB-kaapeli, RC-kaapeli Lightning-liittimellä, RC-kaapeli Standardi microUSB-liitimellä, 2 kpl RC-kaapeli sliderillä, ohjeet
Tuotemerkki
DJI
Valmistajan takuu
24 kk

Täydennä laitettasi näillä: