Bose SoundSport Free langattomat nappikuulokkeet, Musta

Nauti vapaudesta. Täysin langattomat Bose SoundSport Free -nappikuulokkeet soivat selkeästi ja voimakkaasti. Suunniteltu treeneihin ja vauhdikkaaseen elämään.

Bose SoundSport Free. Ei johtoja. Ei rajoja.

Täysin langattomat Bose SoundSport Free -nappikuulokkeet pysyvät paikoillaan ja vauhdissa mukana. StayHear+ Sport -sovitteet istuvat korvaan miellyttävästi, eivätkä kuulokkeet tipahda korvistasi edes kesken lenkin. Monitoimipainikkeella vastaat puheluihin, ohjaat musiikkia sekä ääniohjaat Google Assistantia ja Siriä. Bose SoundSport Free langattomat nappikuulokkeet on pakattu täyteen teknologiaa, jotta sinä pystyt treenaamaan kovempaa.

Täyteläinen ääni jokaiseen treeniin

Langattomien SoundSport Free -nappikuulokkeiden volume-optimized EQ -taajuuskorjain ja Bosen digitaalisen signaalinkäsittelyn ansiosta ääni on tasainen ja täyteläinen, bassot tuhteja ja korkeat äänet kirkkaita, kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Vaikka sali olisi täynnä treenaajia, soittolistasi auttaa keskittymään ja pitää sykkeesi korkealla.

Anna sataa ja hikoile rauhassa

Kosteus ja kuulokkeet eivät yleensä ole hyvä yhdistelmä. IPX4-luokituksen mukaisesti roiskesuojatuissa Bose SoundSport Free -nappikuulokkeissa on vettähylkivä verkkosuojus, joka pitää kuulokkeiden sisäosat kuvina. Nämä kuulokkeet eivät hätkähdä hikeä tai vesisadetta, joten kurja sää ei ole syy jättää treenejä väliin.

Lataavalla suojakotelolla musiikkia kellon ympäri

Bose SoundSport Free langattomat nappikuulokkeet soivat yhdellä latauksella jopa 5 tuntia. Treenin päätteeksi sujauta kuulokkeet suojakoteloon latautumaan. Kotelon akulla saat jopa 10 tuntia lisää kuunteluaikaa ja 15 minuutin pikalatauksella virtaa 45 minuutiksi. Treenien jälkeen suihkuun ja suihkun jälkeen kuuntelet musiikkia matkalla kotiin.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
31.2 mm
Leveys
25 mm
Syvyys
30 mm
Paino
15 g

Akku

Akun ominaisuudet
5 tuntia musiikinkuuntelua täydellä latauksella, latausaika 2 tuntia.

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Lataavan suojakotelon koko: 37,5 x 100 x 47,5 mm
Myyntipaketin sisältö
Bose SoundSport Free -kuulokkeet, kannettava latauskotelo, USB-latausjohto, StayHear+ Sport -korvasovitteet (S, M, L)
Tuotemerkki
Bose
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
774373-0010
Valmistajan tuotesivu
https://www.bose.fi/fi_fi/products/headphones/earphones/soundsport-free-wireless.html
Kestävyyden lisätiedot
Roiskeenkestävä IPX4-luokituksen mukaisesti
  • 4,40 €/kk 36 kk
  • 6,60 €/kk 24 kk
  • 13,20 €/kk 12 kk