Bose QuietComfort 35 langattomat vastamelukuulokkeet, Hopea

  • 9,12 €/kk 36 kk
  • 13,68 €/kk 24 kk
  • 27,36 €/kk 12 kk

Nauti musiikista ilman häiriöitä. Langattomien QuietComfort 35 -kuulokkeiden erinomainen taustaäänien poisto saa hiljaiset äänet hiljaisemmaksi ja musiikin kuulostamaan paremmalta. Paremmalta kuin koskaan. Kytke vastamelu päälle ja nauti musiikista. Jopa lentomatkailusta tulee nautittavaa, kun moottorien jylinä vaimenee. Näillä kuulokkeilla voit keskittyä vain musiikkiin – tai rauhaan ja hiljaisuuteen.

Jäähyväiset johtosotkuille

Unohda kuulokejohtosotkut. Bosen QuietComfort-kuulokkeilla nautit musiikista langattomasti Bluetooth-yhteyden tai NFC-pariliitoksen avulla. Volume optimized EQ -taajuuskorjaimen ansiosta äänentoisto on tasapainossa kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Kuulokkeissa on myös taustaääniä suodattava kaksoismikrofoni puheluille. Se takaa selkeät puhelut vaikka puhuisit tuulisella merenrannalla tai keskellä kaupungin hälinää.

Musiikkia kellon ympäri

Laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta QuietComfort 35 -kuulokkeet ovat kevyet ja mukavat, joten niitä pitää mielellään päässä vaikka koko päivän. Kuulokkeissa on ladattava akku, joka tarjoaa jopa 20 tuntia musiikkia yhdellä latauksella.

Ohjaa kuulokkeita sovelluksella

Lataa Bose Connect -sovellus puhelimeesi. Sovelluksen avulla paritat kuulokkeet haluamasi laitteiden kanssa ja päivität kuulokkeiden ohjelmiston. Löydät Bose Connect -sovelluksen AppStore tai Google Play -sovelluskaupasta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
180 mm
Leveys
170 mm
Syvyys
80 mm
Paino
310 g
Akku
Vaihdettava akku
ei
Yhteydet ja liitettävyys
Bluetooth
4.1
NFC-lähiluku
kyllä
Muut tiedot
Myyntipaketin sisältö
Kuulokkeet, audiokaapeli, USB-kaapeli, suojakotelo, pikaopas
Tuotemerkki
Bose
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
759944-0020