Beats Studio Wireless langattomat kuulokkeet, Titanium Alkaen

  • 10,52 €/kk 36 kk
  • 15,78 €/kk 24 kk
  • 31,56 €/kk 12 kk

Beats Studio Wireless -kuulokkeissa on kaksitilainen mukautuva melunvaimennustoiminto, ja ne toimivat ladattavan akun voimalla langattomasti. Vastaa puheluihin, hyppää kappaleiden yli ja säädä äänenvoimakkuutta suoraan kuulokkeista. Bluetooth-yhteyden avulla voit nauttia musiikista langattomasti jopa 12 tunnin ajan. Johtoa käytettäessä akku kestää 20 tuntia. Beats Studio Wireless -kuulokkeet hehkuvat taattua Beats-energiaa ja -intoa ilman liikkumista rajoittavia johtoja.

Musiikki seuraa mukanasi

Mikään ei sido sinua enää paikalleen. Kuulokkeiden Bluetooth®-ominaisuus toimii 9 metrin säteellä, joten voit liikkua vapaasti musiikin tahtiin. Vastaa puheluihin, hyppää kappaleiden yli ja säädä äänenvoimakkuutta suoraan kuulokkeista.

Tunne musiikki

Ota konsertti mukaasi. Beats Acoustic Engine tekee kuuntelukokemuksesta henkilökohtaisen ja autenttisen. Beatsin oma DSP-ohjelmisto tuottaa juuri sen tunnekokemuksen, jonka musiikkiteollisuuden suurimmat rock-, hip-hop-, pop-, R&B- ja elektronisen musiikin tuottajat haluavat sinun kokevan. 

Vaimenna maailma ympärilläsi

Vaimenna päivittäisten työmatkojesi melu tai äänekkäät naapurit kaksitilaisella mukautuvalla melunvaimennustoiminnolla (ANC). Musiikkia kuunnellessasi ANC löytää automaattisesti parhaan tasapainon musiikin ja ulkomaailman äänten välillä. Jos haluat käyttää kuulokkeita vain melunpoistoon, erityinen ANC-tila tehostaa ulkoisten äänten vaimentamista ja sulkee maailman automaattisesti ulkopuolelle.

Mitkä paristot?

Mikään ei tapa fiilistä tehokkaammin kuin tyhjät paristot. Beats Studio Wireless -kuulokkeissa on kiinteä akku, joka kestää 12 tuntia langattomassa tilassa ja 20 tuntia, kun käytät johtoa. Varaustason ilmaisin kertoo tarkasti, kuinka paljon akussa on virtaa jäljellä. Voit myös unohtaa erilaisten laturien kanssa sähläämisen – mikro-USB-liitännän kautta Studio Wireless -kuulokkeet voi ladata lähes missä tahansa.

Kevyet, kestävät ja mukavat

Haimme suunnitteluun innoitusta urheiluautoista. Kaarevat linjat, sileät pinnat ja piilotetut ruuvit luovat virtaviivaisen ilmeen. Kevyt, joustava ja kestävä panta tuntuu mukavalta päässä. Ergonomisesti muotoiltu panta ja pehmeät kupit istuvat hyvin erimuotoisissa päissä ja estävät äänen vuotamisen ulkopuolelle.

Beats Studio Wireless langattomat kuulokkeet

  • Toista musiikkia liitetystä Bluetooth®-laitteesta yhdeksän metrin säteellä
  • Kaksitilainen mukautuva melunvaimennus 
  • Legendaarinen Beats-ääni
  • 12 tunnin akunkesto ja varauksenilmaisin 
  • Puhu handsfree-puheluita kiinteän mikrofonin avulla

Tekniset tiedot

Mitat ja paino
Korkeus
203 mm
Paino
206 g
Yhteensopivuus
Liittimet
3,5 mm kuulokeliitäntä
Muut tiedot
Myyntipaketin sisältö
Beats Studio Wireless -over-ear -kuulokkeet, 3,5 mm:n RemoteTalk-äänikaapeli, 3,5 mm äänikaapeli, USB 2.0 -kaapeli (USB-A – USB Micro-B), USB-virtalähde, kova kotelo ja kiinnityshaka
Valmistaja
Beats by Dr. Dre
Valmistajan tuotesivu
http://fi.beatsbydre.com/fi/kuulokeet/studio-wireless/mattamusta/900-00198.html