Beats Powerbeats2 Wireless langattomat nappikuulokkeet, Black

LeBron Jamesin inspiroimat Powerbeats2 Wireless -kuulokkeet siivittävät urheilijan poikkeuksellisiin huippusuorituksiin. Kevyissä langattomissa kuulokkeissa on kaksi akustista elementtiä, joiden ensiluokkainen ääni tuo lisätehoa kovimpaankin lenkkiin tai treeniin.

Lisää vapautta. Lisää voimaa.

Kaduilta kentille – Powerbeats2 Wireless -kuulokkeet antavat vapauden treenata missä tahansa. Langattoman Bluetooth-yhteyden kantama on yli yhdeksän metriä, joten saat liikkua vapaasti ja keskittyä olennaiseen. 6 tunnin akku antaa virtaa treenata loppuun saakka. Jos akku on päässyt tyhjäksi, 15 minuutin pikalatauksella saat tunnin lisää keskeytymätöntä toistoa.

Suunniteltu kestämään

Älä anna hien hidastaa vauhtia. Powerbeats² Wireless -kuulokkeet ovat hien- ja vedenkestävät, ja pinnoitetulla RemoteTalk-ohjaimella äänenvoimakkuuden säätäminen, kappaleiden vaihtaminen ja handsfree-puhelut sujuvat otteen lipsumatta ja helposti.

Tunne musiikki

Ammenna voimaa musiikista. Kaksi akustista elementtiä tuovat treeniisi rytmiä toistamalla ylä-äänet kirkkaina ja basson voimakkaana.

Liiku vapaasti

Huomioimme suunnittelussa urheilijan tarpeet. Powerbeats² Wireless -kuulokkeet ovat kevyet käyttää, ja säädettävät korvakiinnikkeet varmistavat niiden pysymisen mukavasti päässä.

Beats Powerbeats2 Wireless langattomat nappikuulokkeet:

  • Toista musiikkia liitetystä Bluetooth-laitteesta yhdeksän metrin säteellä
  • 6 tunnin akunkesto
  • Huippuluokan ääni, kevyt rakenne, säädettävät korvakiinnikkeet
  • Hien- ja vedenkestävä
  • Puhu handsfree-puheluita ja hallitse musiikintoistoa näppärällä RemoteTalk-säätimellä*

* Ominaisuudet voivat vaihdella laitteittain.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
24 g

Yhteensopivuus

Liittimet
3,5 mm kuulokeliitäntä

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Powerbeats² Wireless -nappikuulokkeet ja RemoteTalk-johto, kotelo, mikro-USB-kaapeli, johtopidike, neljä (4) paria erikokoisia ja -muotoisia nappipehmusteita sekä pika-aloitusopas
Tuotemerkki
Beats by Dr. Dre
Valmistajan tuotesivu
http://fi.beatsbydre.com/fi/earphones/powerbeats2-wireless/black/900-00240.html
Kestävyyden lisätiedot
IPX4-luokitus
  • 3,86 €/kk 36 kk
  • 5,79 €/kk 24 kk
  • 11,58 €/kk 12 kk